Borůvková kuchařka /

Recepty na přípravu zdravých a chutných pokrmů, hlavních jídel, salátů, moučníků, marmelád, kompotů, omáček a nápojů, jejichž důležitou surovinou jsou borůvky.

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Liberec : Santal, 2012
Liberec : 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Recepty na přípravu zdravých a chutných pokrmů, hlavních jídel, salátů, moučníků, marmelád, kompotů, omáček a nápojů, jejichž důležitou surovinou jsou borůvky.
Fyzický popis: 97 s. ; 21 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 9788085965919