Borůvková kuchařka /
Recepty na přípravu zdravých a chutných pokrmů, hlavních jídel, salátů, moučníků, marmelád, kompotů, omáček a nápojů, jejichž důležitou surovinou jsou borůvky.
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav, 1947- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Liberec :
Santal,
2012
Liberec : 2012 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Mšené Lázně
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200348446 | 341893 | D 641.85 | Naučná literatura | Dostupné |