Škola vaření pro začátečníky i pokročilé /
Je určena zvláště mládeži a nezkušeným zájemcům o vaření, radí nejen jak je třeba při práci postupovat, ale i kde, jak a co nakoupit, v jakém nádobí potraviny zpracovávat a jak využít zbytků.
Další autoři: | Vejlupek, Mario |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
1996
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Mšené Lázně
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
434950302233 | LAZ/211817 | LAZ 641 | Naučná literatura | Dostupné |